onsdag 26. mai 2010

rapport fra JU12/JU14

JU12/JU14

 

Sesongen 2009/2010 har vært artig og spennende for oss alle. I år har vi spilt både i JU12 og JU14 da noen av jentene kom opp i en eldre aldersklasse, men det har løst seg fint. En jente har sluttet i løpet av sesongen, og blitt erstattet med en ny. I tillegg har vi 3 stk. på venteliste. Alle har hatt en flott utvikling som volleyballspiller, og det begynner virkelig å "lukte svidd" på treningene og kampene. Totalt har vi vært 16 jenter og 4 trenere. En kjempeflink oppmann har vi også vært heldige å ha. Astrid S og Anders har ledet treningene på tirsdager på Workinnmarka, og Astrid B og Anne-Mette har hatt ansvaret for treningene på torsdagene på Langnes. Ikke alle jentene har trent begge dagene, bl.a. på grunn av andre aktiviteter.

 

Av volleyball-aktiviteter i løpet av sesongen kan vi ramse opp følgende:

 

Byserien (lag fra WVBK, Reinen og Selnes), høst -09 og vår -10. (JU12 og JU14 blandet.)

Turnering i Breivikahallen, nov -09.

Turnering Sortland JU14, des -09.

Turnering Brøstadbotn JU12 og JU14, feb -10.

Sosialtur med foreldre og søsken til Tromvika, feb -10.

NNM Bodø JU14, mars -10.

Feiring av SØLV i NNM med kakespising etter trening, mars -10.

Byturnering JU14 (mot GU14- og JU16-lag), vanlig volleyball, apr -10.

Avslutning med kamper (inkl søsken og foreldre) og pizza, 6. mai -10.

WVBK i Borgertoget, 17. mai -10.

 

Fra og med JU14-spill, er lagene automatisk med i kretsens ranking på bakgrunn av turneringene de er med i. Vi kan stolt meddele at WVBK ble nr 1 denne sesongen !! Og med NNM-sølv (av 17 lag), er det lov å være fornøyd med oss selv!! I tillegg har JU12-lagene våre fått mange flotte plasseringer i turneringene vi har vært med i.

 

Under avslutningen spurte vi jentene om de syntes det hadde vært mye, lite eller passelig med aktiviteter denne sesongen. Tilbakemeldingen på det var at det i alle fall ikke hadde vært for mye…… Godt er det å registrere at de trives med volleyballen og i hverandre sitt selskap. Fra høsten av samles noen av jentene på samme ungdoms-skoler, og det er jo kjempeflott. Med unntak av 1 jente (dessverre, men som vi skal finne en løsning på), er alle i JU14-klassen til neste år.

 

Vi håper spillere og trenere er klar for å ta fatt på en ny og spennende sesong fra høsten av!

 

 

Tromsø, 22. mai 2010

Anne-Mette Thoresen, medtrener JU12/JU14.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar